در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام

میخواستم بیمه عمر+سرمایه گذاری بخرم ...شرایطم به صورتیه که نیمه وقت هستم،آیا گزینه از کار افتادگی را لازم دارم؟

پدرم بیماری پرکاری تیروئید وخواهرم مشکوک به ام اس،آیا تاثیری توی قرار داد داره؟ باتوجه به اینکه قصد خرید باسرمایه کم وزمان زیاد دارم ،پیشنهاد شماچیه؟وکدوم شرکت بیمه؟ممنون

باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،اینکه شما نیمه وقت کار میکنید هیچ ربطی به انتخاب شما یا عدم انتخاب برای ازکارافتادگی نیست.این گزینه حتی برای کسانی که خانه دار هستند هم میتواند لازم باشد،زیرا هم دراثر بیماری و هم حادثه میباشدو ما از یه لحظه بعد خبر نداریم.این آیتم برلی محافظت ازماست و اینکه ریسک خود را به شرکت منتقل میکنیم.اما اینکه گفتید پدر و خواهرتون هم بیماری دارند.بله در بیمه نانه تاثیر دارد و به این صورت که ممکن است اضافه نرخ به خاطر ریسک خانواده برای شما لحاظ شود.برای اطلاعات و مشاوره رایگان میتونید با من تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنم.