در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا در زمان بیمه عمر زن می تواند قیم مرد شود
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در صورتیکه منظور شما از قیم بودن این است که شما بیمه را برای شوهر خود تهیه کنید و خود بیمه گذار اصلی باشید بله این امکان وجود دارد که زن برای شوهر خود بیمه عمر تهیه کند و یا در بیمه نامه شوهر خود را ذی نفع قرار دهد.

در صورتیکه پاسخ خود را به درستی دریافت نکردید و سوال شما چیز دیگریست مجدد سوال خود را با ذکر جزییات مطرح نمایید.

با تشکر