در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام ببخشید اگه موتور با ماشیت تصادف کرده باشه و ماشین مقصر باشه و راننده موتور جرحیی باشه ولی موتور بیمه نداشته باشه ایا بیمه خسارت راننده موتور رو پرداخت میکنه؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

بله خسارت قابل پرداخت میباشد به شرط اینکه زیاندیده موتور را نزد شرکتی بیمه کند

اطلاعات بیشتر در :

اگر زیاندیده بیمه نداشته باشد ولی مقصر بیمه داشته باشد ایا خسارت به زیاندیده میرسد