در بیمه بیکاری توسط
من اخر خرداد از محل کارم بدون اراده خودم اخراج شدم و ترک کار خوردم .زایمان من اوایل آبان است .ایا در ماه تیر مرداد شهریور مهر که چهار ماه قبل زایمان است میتوانم درخواست مرخصی زایمان بدهم ؟ اخه جهت بیمه بیکاری اقدام کردم گفتن بارداری بهت تعلق نمیگیره وباید به کار برگردی .و من الان سختمه برم سرکار از طرفی کارفرما فعلا بخاطر شرایط اقتصادی تعدیل نیرو کرده است .
برای مرخصی زایمان چکار کنم الان یا باید صبر کنم نزدیک زایمان مرخصی بگیرم اگر اینطور است تکلیف این چند ماه چه میشود ؟؟
1 پاسخ
توسط
سلام تا جایی که من اطلاع دارم بیمه بیکاری به زن باردار و شیرده تا پایان دوسالگی بچه تعلق نمیگیره .
طبق قانون اخراج زن باردار تا پایان دوران بارداری و بعداز ان تا پایان دوره شیردهی فرزند یعنی دوسالگی ممنوعه.
باید بری اداره کار طرح دعوی کنی اونا حکم برگشت بکارتو میدن اگه کارفرما مقاومت کرد تا اخر پیگیر باش بگو درخواست ماده 180 قانون کار را دارم اجراییه میدن تمام حق و حقوقتو میدن بیمه ایام بلاتکلیفی رو میپردازن و برت میگردونن سرکار
حتی اگه خودت هم بخوای بری بیرون میگن ترک کار کردی و بیمه بیکاری نمیدن.
برگرد سر کارت چون شرایط کار برای خانمهای باردار هم نباید سخت باشه هرگونه جابجایی تغییر شغل و نقل و انتقال ممنوعه
امیدوارم بارداری اروم و سلامتی داشته باشی و نی نی سالم و خوشگلی بدنیا بیاری
توسط (328,530 امتیاز)
سلام  در صورتی که اخراج از کار غیر ارادی باشد مثل تعدیل نیرو ، ورشکستگی کارگاه و ... بعد از استفاده از مرخصی زایمان هم می توان از بیمه بیکاری استفاده کرد ولی به باید در هییت مطرح و پس از بررسی حکم صادر شود