در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در اشتغال پاره وقت بیمه چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

طبق مواد 32 و 38 و 111 قانون تامین اجتماعی ، حق بیمه کلیه کارکنان و کارگران در واحد های مشمول قانون تامین اجتماعی باید بر اساس روزهای کارکرد بدون در نظر گرفتن ساعات کاری محاسبه و پرداخت گردد. حداقل واریزی نیز تحت هر شرایطی بر اساس حداقل حقوق پایه کارگران عادی محاسبه میگردد.

بنابراین می بایست بیمه شما بصورت کامل بر اساس روزهای کارکرد در ماه واریز شود.