در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
بالام بنده 14سال در بیمارستان کارکردم و استخدام کشوری بودم بابیه خدمات درمانی...

به دلایلی ترک خدمت کردم حال که 57 سال سن دارم هیچ مزایایی به بنده تعلق نمیگیره درصورتی که تا سال 46 بنده 14 سال سابقه کاری داشته ام لطف کنید پاسخ دهید.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

شرط بازنشستگی در صندوق خدمات کشوری اشتغال به کار میباشد با توجه به عدم پرداخت حق بیمه بعد از ترک کار توسط خود در حال حاضر و با شرایط موجو.د امکان بازنشستگی برای شما محا نمیباشد