در لیست بیمه توسط
باسلام.من در یک شرکت تا پایان تیر95 درسمت مدیرمالی باحقوق پایه 11میلیون ریال و حق جذب 4میلیون ریال  مشغول بکار بوده ام.شرکت از ابتدای مرداد ماه مدیرمالی جدید استخدام نموده و سمت مرا از مدیر مالی به سرپرست انبار تغییر داده ضمن اینکه از حق جذب من مبلغ 3میلیون ریال کسرنموده است.با این تفاسیر ایا برای لیست بیمه من و شرکت مشکلی بوجود می اید یاخیر؟از جهت اینکه حقوقم را شرکت کاهش داده است؟در صورت بروز مشکل برای شرکت باید به کجامراجعه کرده و چه راه حلی در قانون بیمه برای این تغییرات پیش بینی شده است؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
تقاضای بازرسی کرده ودر صورت حضور بازرس توضیح بدهید شغل شما تغییر کرده ومشکلی برای شما وشرکت بوجود نمیاید