در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام یکی ازبستگان بنده درانتهای سال باخودرویی تصادف کرد وپس ازتکمیل پرونده متوجه شده که اگردررسال جدیداقدام به  دریافت مبلغ کند بانرخ بالاتری میتوانددیه خودرادریافت کند حال سوال بنده این است که اگرشخص زیاندیده مقداری ازدیه خودرابعنوان مابه التفاوت درانتهای سال دریافت کند ومابقی دیه موکول شده به نظریه پزشکی قانونی وبه تبع ان حکم قطعی دادگاه که در خرداد سال بعد که مبلغ دیه 25%افزایش پیداکرده است ایا مابغی دیه بانرخ جدیدمحاسبه میشود یا بانرخ سال گذشته که مابه تفاوت پرداخت شده است     باتشکر
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام .

مبلغ دیه  یوم الادا بوده و بر اساس رای نهایی دادگاه قابل پرداخت می باشد نه تاریخ بروز حادثه.

موفق باشید