در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من خودم اخیرا بیمه عمر از سامان خریداری کرده ام حال می خواهم برای دختر 5 ساله ام بیمه نامه عمر بخرم سوالم اینست که مثلا بعد از 15 سال آیا خودم می توانم درخواست اتمام قرارداد و دریافت مبلغ سرمایه گذاری را بدهم یا فقط این کار از سوی دخترم امکانپذیر است ؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما در تمام بیمه نامه های عمر و تامین اتیه ،  شرکت های بیمه می توانید تا پایان قرارداد اختیار تام با خودتان باشد و حتی اگر ایشان 35 ساله هم باشند شما برداشت کننده باشید.