در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

من إز برج يك 71در دانشگاه درچاپخانه تا امروز هستم باپست ماشينچي سال 92 برأي بازنشستگي اقدام گردم با نامه اي كه دانشگاه داد به عنوان ماشين چي از اداره سختي كار اکثريت أرا باالايندگي 75?‏چهارطبقه زير زمين ولي بيمه شعبه 25حكم ماشين چند سال گارگر ساده است وقتي دانشگاه نامه رسمي مزنه كه من ماشين چي هستم  با سربازي خريدم 26سال سابقه دارم چه كار كنم بازنشسته بشم  اداره 4درصد ‏را پرداخت ميكند.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

تامين اجتماعي بر اساس ليست هاي ارسالي کارفرما اقدام مي کند و اگر کارفرما در ليست به جاي ماشين چي ؛ عنوان کارگر ساده را درج نمايد به زيان کارگر تمام مي شود. البته مي توانید احکام استخدامي و فيش حقوقي و قرارداد هاي خود را که عنوان شغلي درست در آنها قيد شده با نامه مکتوب دانشگاه به شعبه ارائه کنيد تا در استخراج سوابق با عنوان سخت و زیان آور مد نظر قرار گيرد.