در شرکت بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
چرا تا وقتی که شرکت بیمه دولتی هست و خودشو ثابت کرده و از قدیم هم بوده و مهمتر اینکه دولتیه، باید به شرکت بیمه خصوصی اعتماد کرد؟  بعد از کجا مثل بیمه توسعه که ورشکست شد نشن؟؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،دوست عزیز،ما در حال حاضر یک شرکت دولتی داریم و بقیه خصوصی هستند،و اول اینکه شما باید بدونید که تمام شرکت های بیمه زیر نظر بیمه مرکزی هستند و تفاوتی در نظارت و حمایت وجود ندارد،دوم اینکه در بازار رقابتی امروز،شرکت های خصوصی به دلیل جذب بیشتر مشتری خدمات بهتری هم ارائه میدهند و با کیفیت بالاتری هر روز بهتر از فبل میشوند.سوم اینکه در بیمه های زندگی دو سود وجود دارد،سود تضمینی و مشارکتی که سود تضمینی را بیمه مرکزی 100 درصد آن راپرداخت میکند،و به هیچ وجه این اندوخته سوخت نمیشود و بقیه سود مربوط به مشارکتی هر شرکت هست که به تضمینی اضافه میشود برحسب فعالیت های اقتصادی و سودی که دارند.برای مشاوره رایگان میتونید تماس بگیرید.