در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام بنده یه کارگرساده هستم که شغلم نقاش ساختمونه سرکارم زمین خوردم ودستم شکست وچندروزتونوبت بیمارستان دولتی موندم تابالاخره پذیرش شدم وعمل کردم، مامور بیمه بدون توضیح فقط ازمن پرسیده چه اتفاقی افتاده وبنده گفتم زمین خوردم، موقع ترخیص پرونده من آزاد محاسبه شده وسه میلیون ونیم ازمن گرفتن، وگفتن حوادث کار باکارفرماست،درصورتی که بنده هیچ جا بیمه نبودم وبه امیددفترچه سلامت واردبیمارستان دولتی شدم،آیا بنده اگراطلاع داشتم بیمه نمیپذیرن چندروز برای خالی شدن تخت بیمارستان دولتی صبرمیکردم که چنین هزینه ای رو بپردازم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام بیمه سلامت پوشش درمانی همگانی می باشد و برای حوادث کار باید شما بیمه تامین اجتماعی می شدید توسط کارفرمایتان و یا شما باید خود را بیمه حوادث انفرادی می کردید تا این هزینه توسط بیمه پوشش داده می شد