در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام و وقت بخیر

پدر بنده از کارکنان نیروی دریایی بوده که پس از 17 سال سابقه کار در سال 75 خود را باز خرید نموده و خق بیمه خود را نیز دریافت نموده سپس در یک شرکت راه سازی مشغول بکار شده و شش سال سابقه بیمه دارد که اکنون در آنجا نیز مشغول به فعالیت نمی باشد. با توجه به اینکه وی اکنون 61 سال دارد برای بازنشستگی 60 سال 10 سال باید چه کند. وی همچنین ایثارگر می باشد و سابقه پنج سال و دو ماه جبهه دارد آیا این می تواند به بازنشستگی وی کمک کند؟ اگر بخواهیم موسسه شما کار بازنشستگی وی را پیگیری نمایید شرایط به چه شکل می باشد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بهتر است نسبت به مشاوره و راهنمایی در این زمینه با کارشناسان مشورت نمایید بعد اقدام نمایید