در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام چند ماهه مریض شدم بیماری سلیاک وکبدم مشکل پیداشده و بیکار هستم ۲۹سال دارم خواستم بازنشسته بشم چه کار کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورت داشتن شرایط لازم می توانید برای از کار افتادگی اقدام نمایید و درصورتی که از کار افتادگی شما بیش از 66 درصد باشد در صورت دارا بودن شرایط ماده 75 قانون تامین اجتماعی می توانید برای دریافت مستمری از کار افتادگی اقدام نمایید

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

مراحل به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

برای درخواست مستمری از کار افتادگی ، چه شرایطی باید داشت؟