در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

ایا بیمه مرکزی ایران توسط بیمه مرکزی لندن دارای تضمین تعهدات است؟یعنی بیمه مرکزی لندن تعهدات بیمه مرکزی ایران را تضمین میکند؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

سلام

بیمه اتکایی اختیاری

  • ماده 33- مؤسسات بیمه در صورتی می‌توانند در مورد انواع بیمه‌های زندگی واگذاری اتکایی به خارج از کشور انجام دهند که لزوم واگذاری مزبور مورد تایید بیمه مرکزی باشد.
  • ماده 34- بیمه مرکزی می‌تواند واگذاری اتکایی به خارج از کشور را در موارد زیر تایید نماید:
    • الف- در صورتیکه جمع سرمایه بیمه برای خطر فوت یک نفر بیمه شده ضمن یک یا چند بیمه نامه از مبلغ دو میلیارد ریال متجاوز باشد نسبت به مبلغ مازاد.
    • ب- در صورتیکه وضع سلامت بیمه شده در معاینه پزشکی غیر‌عادی و مشمول حق بیمه اضافی تشخیص داده شود.
    • ج- در موارد تجمیع خطر در بیمه‌نامه‌های انفرادی و گروهی
    • د- سایر موارد به تشخیص بیمه ‌مرکزی
      تبصره: در صورتی که واگذاری اتکایی در مورد بیمه‌‌نامه‌های زندگی تا مبلغ دو میلیارد ریال برای موسسه بیمه‌ای در داخل کشور امکان پذیر نباشد بیمه مرکزی با رعایت شرایط معمول در واگذاری بیمه‌های اتکایی اختیاری موظف به قبول آن است. بیمه مرکزی می‌تواند حداکثر مبلغ مذکور را سالانه تعدیل نماید.

    وظايف و اختيارات
    ماده ۵- بيمه مركزي ايران داراي وظايف و اختيارات زير است:
    ۱- تهيه آيين نامه و مقرراتي كه براي حسن اجراي امر بيمه درايران لازم باشد با توجه به مفاد اين قانون
    ۲- تهيه اطلاعات لازم از فعاليتهاي كليه موسسات بيمه كه در ايران كار مي كنند
    ۳- انجام بيمه هاي اتكايي اجباري
    ۴- قبول بيمه هاي اتكايي اختياري از موسسات داخلي يا خارجي
    ۵- واگذاري بيمه هاي اتكايي به موسسات داخلي يا خارجي در هر مورد كه مقتضي باشد
    ۶- اداره صندوق تامين خسارتهاي بدني و تنظيم آيين نامه آن موضوع ماده ۱۰ قانون بيمه اجباري مسئوليت مدني دارندگان وسائل نقليه موتوري زميني در مقابل شخص ثالث مصوب دي ماه ۱۳۴۷
    ۷- ارشاد و هدايت و نظارت بر موسسات بيمه و حمايت از آنها در جهت حفظ سلامت بازار بيمه و تنظيم بر امور بيمه اتكايي و جلوگيري از رقابت هاي مكارانه و ناسالم

    تبصره :بيمه مركزي ايران ملزم به حفظ اسرار موسساتي است كه به موجب اين قانون حق نظارت بر آنها را دارا مي باشد و به هيچ وجه نبايد از اطلاعاتي كه در جهت اجراي اين قانون بدست مي آورد جز در مواردي كه قانون معين مينمايد استفاده كند.