در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با سلام

ميخواستم بدونم ماليات بر درآمد نمايندگان بيمه چگونه است؟ در گروه الف، ب يا ج قرار ميگيرد يا چه؟ و با چه ضريب مالياتي؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
نمایندگان و کارگزاران بیمه تا قبل از سال 95 جز گروههای الف و ب بودند و ضرایب علی الراس آنها به ترتیب 28 و 32 بود اما از ابتدای سال 95 قانون علی الراس برداشته شد و طبقه بندی مشاغل بر حسب مالیات  قظعی سال 91 به گروه 1 و 2 و 3 تقسیم میشوند