در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سن پدر 57 سال هستش. حالا با اینکه یکسال هست که تحت بیمه ی آژانس هست،آیا سختی کار بهش تعلق میگیره که زودتر بازنشسته بشه؟  منظورم این که آیا یکسال بیمه، یکسال و نیم حساب میشه؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل بر حسب درخواست کارگر، کارفرما، تشکل ها، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون-کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی در هر کارگاه با بررسی سوابق، انجام بازدید و بررسی شرایط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت-درمان و آموزش پزشکی و بازرسان کار وزارت تعاون-کار و رفاه اجتماعی و با تایید توسط کمیته های بدوی و تجدید نظر استانی موضوع این آیین نامه انجام می گیرد.
بنابراین برای تعیین اینکه یک شغل جزء مشاغل است یا خیر نیاز به رای کمیته ذکر شده می باشد.
اما به صورت کلی مشاغل زیر جزء مشاغل سخت و زیان آور تامین اجتماعی هستند:

https://www.bidbarg.com/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%88%D8%B1/