در بازنشستگی و مستمری توسط
من الان توی سایت تامین اجتماعی خوندم که وام میدن.
وام ازدواج.وام و ودیعه مسکن.
برای مستمری بگیران و بازنشستگان.
2 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

بر اساس اظهارات مدیرت عامل سازمان تامین اجتماعی، طی ماههای آینده تسهیلات ۴ میلیون تومانی به بازنشستگانی که در سنوات قبل دریافت نکرده باشند ارائه می شود

 با توجه به نامگذاری سال جاری به نام حمایت از کالای ایرانی،تسهیلاتی نیز برای خرید کالای ایرانی در اختیار بازنشستگان قرار خواهد گرفت.

تسهیلات مستمری بگیران به صورت کارت‌های دارای کد و بدون بهره بانکی به صورت ۴۸ ماهه برای خرید لوازم و وسایل خواهد بود.

هنوز در خصوص تسهیلات فوق بخشنامه ای صادر نگردیده است. به محض صدور دستورالعمل ها و بخشنامه های مرتبط با این تسهیلات از طریق این وبسایت به آگاهی خواهد رسید.