در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا میشود بیمه نامه های عمر قبل  سال ۹۵را به غیر انتقال داد
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بلی طبق ماده 8- انتقال:

  • این بیمه نامه را بوسیله هر یک از وسائل قانونی می‌توان بدیگری منتقل نمود ولی انتقال مزبور باید با موافقت کتبی بیمه شده و بیمه گر باشد.
  • اگر بیمه گذار و بیمه شده دو نفر باشند در صورت فوت بیمه گذار یا انتقال بیمه بدیگری چنانچه ورثه یا منتقل الیه کلیه تعهداتی را که بموجب قرارداد بیمه بعهده بیمه گذار بوده است در مقابل بیمه گر اجرا نمایند قرارداد بیمه بنفع ورثه یا منتقل الیه باعتبار خود باقی می‌ماند معهذا ورثه و یا منتقل الیه حق فسخ قرارداد را طبق شرایط عمومی این بیمه نامه خواهد داشت.
  • در صورت انتقال بیمه نامه بدیگری ناقل مسئول پرداخت کلیه اقساط حق بیمه معوقه تا تاریخ انتقال در مقابل بیمه گر خواهد بود.
  • اگر ورثه بیمه گذار متعدد باشند هر یک از آنها نسبت به تمام حق بیمه در مقابل بیمه گر مسئولیت تضامنی خواهند داشت بنحوی که هرگاه یکی از آنها حق بیمه سهمی خود را نپردازد هیچ کدام نخواهند توانست از قرارداد بیمه استفاده کنند.