در مفاصا حساب بیمه توسط
مغازه ای در سال 82 به بانکی اجاره داده شده پس از 2 سال ورشکسته شد و اداره کل تصفیه امور ورشکستگی در نامه ای خطاب به سازمان تامین اجتماعی قید کرده که چنانچه ادعای طلبی در خصوص وصول بدهی شرکت ورشکسته دارید با این اداره مکاتبه کنید و در جهت مطالبه از مالک خودداری نمایید.

در حال حاضر مالک تصمیم به فروش ملک خود دارد اما اداره بیمه مانع نقل و انتقال میشود و میگوید این ملک بدهی دارد و این بدهی را از مالک طلب میکند در حالی که دادستان تهران نامه ای به تامین اجتماعی فرستاده و قید کرده از هرگونه ادعای طلب نسبت به مالک خودداری کنید.

بیمه نسبت به این نامه ها بی توجه است و همچنان طلبی که از بانک دارد را از مالک  طلب میکند.

حال تکلیف مالک چیست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
از طریق ارایه لایحه به دیوان و ارایه مدارک نسبت به رفع توقیف ملک اقدام نمایید