در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

میخوام بیمه بشم شغلم ازاده باماهی 100تومان چه بیمه خوبه که شرایط خوب داشته باشه هم بازنشستگی هم درمانی لطفا راهنمایی کن
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

من به شما بیمه عمر و تامین آتیه را توصیه می کنم که هم تمامی پوشش هایش کامل است هم از سال3 به بعد برای شما پوشش اعمال جراحی معمولی و اعمال جراحی تخصص را شامل می گردد. جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید.