در خانه کارگر توسط
با سلام.خانمی چهل ساله با سابقه بیمه 3 ساله تامین اجتماعی. شوهرم با ده سال سابقه بیمه اخراج شد بیمه بیکاری گرفت خودم بیمه قالی بودم بیمه زنان خانه دار شدم هزینه پرداخت زیاد است چون با سه تا بچه سرانه  درمان 187هزار می دهم.اگر بیمه عمر و سرمایه گذاری شوم این سابقه بیمه قابل انتقال است به شرکت بیمه گذار یا خیر؟ آیا برای درمان بهتر نیست بیمه سلامت شوم؟وفقط بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی را پرداخت کنم؟ شوهرم سنش 55 است.شما چه پیشنهادی دارید هردو بیکاریم شوهرم کارهای فصلی انجام می دهد یا شوفری. برای همین پرداخت برای ما سخت شده .آیا با بیمه زنان خانه دار می توانم عضو  خانه کارگر شوم واز تسهیلات بیمه تکمیلی بهره مند شوم هم خودم هم بچه هام.لطفا راهنمایی فرمائید متشکرم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

شما همزمان نمیتوانید هم بیمه تامین اجتماعی داشته باشید هم بیمه سلامت. اگر دفترچه تامین اجتماعی داشته باشید و اقساط را پرداخت کنید کافی است. برای بیمه تکمیلی هم میتوانید عضو خانه کارگر شوید هم از طریق آتیه سازان حافظ اقدام به خرید بیمه تکمیلی نمایید

در ضمن بیمه عمر و سرمایه گذاری شخصی و اختیاری است و به داشتن سابقه مرتبط نیست و نمیتوانید سابقه را انتقال دهید.

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر