در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سال 92 ازدواج کردم واز سال89بیمه پرداخت کردم که بالای 712 روز میشه .به من هدیه ازدواج تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

طبق ماده «٨٥» قانون تأمین اجتماعی برای دریافت کمک هزینه ازدواج شرایط زیر لازم است:

١- ازدواج بیمه شده برای اولین بار باشد.

٢- عقد دائم بوده و در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده باشد.

٣- در تاریخ ازدواج ارتباط بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

٤- بیمه شده طی مدت ٥ سال قبل از ازدواج سابقه ٧٢٠ روز کار و پرداخت حق بیمه را داشته باشد.