در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بهترین بیمه ی عمرسال 1394چه شرکتی بود؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اساس بیمه های عمر و سرمایه گذاری تفاوتی باهم ندارد و باتوجه به اینکه مرجعی برای سنجش خدمات ارایه شده در سال وجود ندارد هیچ شرکت و شخصی نمیتواند ادعای بهترین بودن رو داشته باشد

فقط بدانید تمام شرکتهای بیمه ای تحت نظارت بیمه مرکزی اقدام به عرضه بیمه عمر و سرمایه گذاری مینمایند و در اصل پوشش ها تفاوت آنچنانی باهم ندارند و شما جهت انتخاب آزاد هستید به هر شرکت که خواستید مراجعه نمایید

ضمنا پرداخت بالای سود در یک سال آتی دلیل بر خوب بودن نیست،توانگری مالی تمام شرکتها بجز چند شرکت همگی در سطح یک قرار دارد

شما میتوانید با مراجعه به یک نماینده باتوجه به شرایط مالی و نیاز آتی خود بیمه عمر و سرمایه گذاری تهیه نمایید