در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام اینجانب در سال ۷۸با دوسال سابقه و سربازی در رستورانی مشغول بکار شدم و از ان تاریختا اوایل سال ۸۵ به علت نداشتن توان مالی کارفرما حق بیمه پرداخت نکردن و از ان تاریخ به بعد مرتب پرداخت شده است و کارفر اعلام کردن در صورت رای تامین اجتماعی حاضر به پرداخت از سال۷۸ال ۸۵ میباشم آیا این کار شدنی است. باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله اگر مدارکی دال بر اثبات ادعای خود که در رستوران کار کرده باشید وبه اداره کار اراعه نمایید میتوانید این مدت رو از طریق  رای ماده ۱۴۸قانون کار حق بیمه اش رو کارفرما بپردازد