در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام می خاستم بدانم كدام بیمه هزينه هاي درمان ناباروري ازقبيل ivfرا می دهد باتوجه به اينکه ۶سال اززندگي مشترک مي گذرد ممنون
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

سازمان بیمه خدمات درمانی و بیمه البرز از جمله بیمه​ هایی هستند که خدمات طرح ناباروری و نازایی را به زوج​های جوان ارائه می‌دهند. با کمک این بیمه زوج​ها می​توانند جبران آن بخش از هزینه​ های درمانی که برای درمان ناباروری و نازایی اعمال کرده​اند و همین​طور هزینه​ های جانبی آن را جبران کنند. براساس اساسنامه این طرح تمام زوج‌های جوانی که برای بار اول ازدواج کرده ​اند و بیش از 4 ماه از تاریخ رسمی ازدواج آنها نمی‌گذرد و سن خانم کمتر از 40 سال است می​توانند از بیمه جبران هزینه ناباروری و نازایی استفاده کنند.

بر اساس خدماتی که توسط بیمه ​ها به منظور پوشش هزینه‌های درمان نازایی ارائه می​شود، تمام بیمه​ شدگان در طرح بیمه نازایی می​توانند تمام هزینه درمان سرپایی یا بستری ناشی از نازایی و ناباروری زوجین را تا سقف 4 میلیون تومان دریافت کنند. علاوه بر این، جبران هزینه ​های آمبولانس و سایر فوریت​ های پزشکی مرتبط با درمان ناباروری تا سقف 70 هزار تومان داخل شهر و 150 هزار تومان بین ​شهری به بیمه ​شدگان ارائه می​شود. البته باید توجه داشت که در این میان استثناءهایی هم وجود دارد که از میان آنها می​توان به هزینه اتاق خصوصی و همراه و همین​طور درمان نازایی ​ها و ناباروری‌های ناشی از هر گونه سوءاستفاده از مواد یا عوامل فیزیکی و شیمیایی، هسته ​ای یا نازایی​ های ناشی از جنگ، اشاره کرد.