در خرید بیمه سربازی توسط
سلام میخواستم بپرسم من هنوز بیمه نشدم ولی میخوام برم خدمت سربازی،امکانش هست مدت سربازی جز بیمه حساب بشه،چند وقت باید قبل از خدمت بیمه شده باشم،باتشکر
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

دو حالت دارد،اگر قبل از خدمت سربازی در جایی مشغول بوده و بیمه شده باشید میتوانید بعد از سربازی و پس از اشتغال  و پرداخت حق بیمه درخواست احتساب ایام سربازی را به عنوان سابقه بیمه به شعبه میدهید که در این حالت مابه التفاوت از شما اخذ نمیگردد

ولی اگر بعد از اتمام سربازی شاغل شده و حق بیمه پرداخت نمایید پس از شش ماه میتوانید درخواست بدهید و در این حالت باید مابه التفاوت دوران سربازی رو پرداخت کنید

مابه التفاوت براساس محل خدمت و تعداد ماه خدمت از شما دریافت میشود