در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید بنده 12 سال درشرکتی سابقه پرداخت بیمه دارم واخرین کارگاه که به تایید اداره کاررادارد 3سال و9ماه رادارم ولی تامین اجتماعی برای پرداخت مقرری قید کرده22 ماه سابقه پرداخت حق بیمه.باتوجه به و16 سال جمعا" سابقه مرتبط بدون استفاده تاکنون میباشم .تامین اجتماعی ازکجا نمیدانم این رآ تنظیم نموده وچطور باید پیگیری نمایم باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر به نظر شما اختلافی بین سابقه وجود دارد یک پرینت از سابقه خود بگیرید ومتوجه این اختلاف شوید