در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام
من تامین اجتماعی کارگر ساختمانی هستم 52 سال دارم مدت 5 سال سابقه قبلی دارم جمع حدود 10 سال بیمه دارم الان یک هفته است سکته قلبی کرده ام اما استراحت پزشکیم را بیمه قبول نمیکند .چهار نفر عائله دارم خودم زمین گیر شدم
خواهشن راهنماهی کنید . با توجه به وضعیتم چگونه و از چه مزایای تامین اجتماعی میتونم استفاده کنم
خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه اجباری کارگران ساختمانی بر اساس قانون جزو بیمه مشاغل آزاد محسوب می شود ودر بیمه مشاغل ازاد استراحت پزشکی تعلق نمی گیرد

ولی با توجه به داشتن 10 سال سابقه بیمه می تونید برای ازکارافتادگی تامین اجتماعی اقدام نمایید

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟