در بیمه بیکاری توسط
با سلام و عرض ادب

  در تاریخ 31 خرداد 1395 بعد از استفاده از 2 روز مرخصی استحقاقی مدیرعامل کارگاهی که در آن کار میکردم پیامک زد که دیگر سر کار نیایم و در تاریخ 15 تیر 1395 برای تسویه حساب به شرکت مراجعه کنم. البته ایشان از لحاظ حساب و کتاب و حق و حقوق و پرداخت حق بیمه اینجانب از هیچ لحاظ کم نگذاشتند فقط اینکه چون بیکار شدنم غیر ارادی بوده آیا میتوانم از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمایم؟

  اگر پاسخ بفرمایید موجب تشکر و امتنان خواحد بود.

با احترام

ارژنگ حسینی زاده تبریزی
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام بلی

میتوانید به اداره کار مراجعه نموده و بعد از تشکیل پرونده از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمایید