در دیه و بیمه خودرو توسط
اساس قیمت خودرو از روی چه منبع ای می باشد که برای سرقت خودرو ۲۰ درصد فرانشیت تعلق می گیرد و از روی قیمت خودرو کسر می شود حال قیمت واقعی را از کجا بدانییم و اگر قیمت خودرو را بالاتر در بیمه نامه بیمه کنیم فرانشیت از مبلغ بیمه نامه که بالا تر است در نظر می گیرند یا قیمتی که خودشان تشخیص می دهند
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

کلا" منظور ازفرانشیز بخشی از خسارت است که بعهده بیمه گذار است که در بیمه بدنه در خسارت سرقت کلی 20% ودر خسارتهای دیگر : حادثه اول 10% حداقل 500.000ریال حادثه دوم 20% حداقل 1000.000ریال وحادثه سوم 30% حداقل 1.500.000ریال می باشد.

در صورتیکه مالی به کمتراز قیمت واقعی بیمه شده باشد ( یا حق بیمه کمتری نسبت به میزان توافق پرداخت شده باشد) بیمه گرفقط به تناسب مبلغی که بیمه کرده است یا حق بیمه ای که دریافت کرده است با قیمت واقعی مال مسِول خسارت خواهد بود . در این صورت شما باید پوشش نوسانات قیمت بازار را خریداری کنید که مطابق با قیمت روز خودرو خسارت دریافت کنید .