در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من 53 سال دارم میخواهم بیمه بازنشستگی داشته باشم کدام شرکت بیمه خوبه ایا من میتوانم بیمه زنان خاندار بشم ایا شرکتها از کار افتادگی هم دارن
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با عرض سلام

با توجه به سن شما بیمه عمر بیمه مان که از طریق شرکت بیمه ایران ارائه میشه رو به شما پیشنهاد میدم. که حتی تا سن 106 سالگی نیز می توانید این پوشش ها را داشته باشید . که از طریق بید برگ می توانید اقدام به خرید کنید.

طبق بند ١٣ ماده ٢ قانون : ” ازکارافتادگی کلی عبارت است از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از 1/3 از درآمد قبلی خود را به دست آورد . ”

ازکارافتادگی ممکن است، بر اثر بیماریها (عادی یا حرفه ای ) و یا حوادث (حوادث ناشی ازکار یا غیر ناشی از کار ) ایجاد شود.