در لیست بیمه توسط
آیا برای لیست بیمه محدودیت نفرات وجود دارد؟

در شرکتی کار می کنم و گفته شده که نفر قبلی هنوز ازلیست حذف نشده که من جایگزین شوم آیا این مشکلی در بیمه ماه قبل من ایجاد می کند

حذف کردن از لیست و اضافه شدن در لیست چقدر زمان می برد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

احتمالا کارفرما از تسهیلات بخشودگی بیمه ای موضوع ماده 80 برنامه ت.سعه پنجم استفاده مینماید وگرنه هیچ منعی در اضافه نمودن نیروی جدید در لیست بیمه وجود ندارد و برعکس با اشتغال فرد کارفرما مکلف بهخ اعلام از طریق لیست بیمه به تامین اجتماعی میباشد و با قطع همکاری نیز تارک کار باید اتفاق بیفتد

موضوع ماده 148قانون کار