در دیه و بیمه خودرو توسط
مشاشینی از پشت بهم زد و تعادل من بهم خورد چپ کردم  بعد از روال کارا و بعد  تعیین خسارت که اطاق ماشین بیاد تعویض گردد اتاق قبلی اسیب دیده را باید تحویل بیمه بدهیم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
باسلام

درصورتی‌که خودرو نیاز به تعویض قطعه داشته باشد، برای قطعات موردنیاز "فاکتور" تهیه می‌شود و بیمه گزار موظف است قطعات آسیب دیده (داغی) را به بیمه تحویل دهد.