در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام بعد از طلاق ایا زن میتواند تحت پوشش بیمه همسرش بماند ویا راهکاری دارد و فرزند پسر 8 ساله انها نیز تحت پوشش بیمه پدرش قرار دارد یا خارج میشود ایا حتما باید حضانت پسرش با پدر باشد یا با مادر هم باشد باز تحت پوشش بیمه پدر قرار دارد؟

1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
با سلام

زن پس از طلاق از پوشش بيمه اي همسرش خارجً ميشود و چنانچه اطلاع داده نشود بعد منجر به جريمه شدن ميشود. ميتوانيد چنانچه پدرتان بيمه هست مجدد تحت پوشش ايشان قرار گيريد. فرزند شما زير پوشش بيمه اي هر دو شما ميتواند باشد.