در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من بیمه زنان خانه دار با نرخ 12 درصد هستم که 6 سال پرداخت کردم ایا میتوانم ان را به 18 درصد افزایش دهم و اینکه این افزایش مشکلی برای حقوق گرفتن در دوران بازنشستگی ایجاد نمیکند و اینکه چند سال دیگر باید پرداخت کنم تا بازنشسته شوم من الان دارای 30 سال سن میباشم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله می توانید تغییر دهید و سوابق بیمه پرداختی قبلی شما محفوظ است و مشکلی برای بازنشستگی شما پیش نمی آید در نرخ 18 درصد برخی مزایای بیشتر وجود دارد

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد