در بیمه-پارسیان توسط
سلام ، پدرهمسر بنده چندماه قبل تصادفی شدید داشتند. خسارت دیده از محل بیمه ثالث ایشان (بیمه پاسارگاد) تا سقف ممکن خسارت دریافت نمود و رضایت داد.

ظاهرا نفر زیان دیده بعدا به بیمه پارسیان مراجعه و از محل بیمه بدنه خود خسارت قابل توجهی دریافت میکند (حدود 5.5 میلیون تومان). اکنون بعد از چند ماه بیمه پارسیان پدر خانم بنده را به دادگاه احضار نموده که چون بیمه ثالث شما مکفی خسارت نفر زیان دیده نبوده ما مجبور به پرداخت شده ایم و شما اکنون باید این مبلغ را بما بپردازید!

 آیا بیمه پارسیان حق چنین شکایتی دارد؟ چگونه و چطور باید از بیمه پارسیان بابت این مزاحمت های مکرر ، دادگاه و شکایت بی موردشان شکایت کرد؟

با سپاس
9 پاسخ
توسط
به میزان غرامت پرداخت شده به بیمه گذار، حقوق او در قبال اشخاصی که مسئول و مقصر وقوع خسارت شناخته شده اند، به بیمه گر منتقل می شود تا این شرکت قادر باشد با طرح دعوی علیه آن ها، مبلغ خسارت پرداخت شده را بازیافت نماید. لذا بیمه گذار موظف است از هر عملی که دعوای بیمه گر را علیه مسئول و مقصر خسارت مشکل یا غیرممکن می سازد، خودداری کند
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
اولا بیمه گر یا همان بیمه پارسیان در حدود خسارت پرداختی میتوانند به مقصر حادثه( پدر همسرتان )مراجعه نماید و خسارتی را که پرداخت نموده دریافت نماید .
در ثانی .اگر زیاندید در هنگام دریافت خسارت رضایت بدون سقف و مبلغ (در بیمه پاسارگاد)داده باشد .شما میتوانید به استناد رضایت نامه داده شده از پرداخت خسارت بیمه پارسیان امتناع نمایید و درصورت مزاحمت به واحد شکایات بیمه مرکزی شکایت نمایید.