در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام دیه فوت پس از ارائه رای قطعی به بیمه و تکمیل مراحل اداری چک آن صادر شده است اما چک را وجه دادگاه صادر و واریز شده است چگونه دیه فوت را باید از دادگاه درخواست کرد و چقدر زمان می‌برد؟ آیا هزینه ای بابت وصول دیه از ورثه متوفی دریافت میشه؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بعد از پرداخت دیه توسط شرکت بیمه به دادگاه، دیه به حساب بیت‌المال (که یک حساب سپرده مخصوص است) واریز می‌شود تا زمان شناسایی اولیاء دم در این حساب می‌ماند و بعد از شناسایی اولیاء دم و ارائه گواهی انحصار وراثت دیه به آنها پرداخت می‌شود.

اگر شما اولیاء دم هستید باید با ارائه گواهی انحصار وراثت به آنجا مراجعه کنید.

و معمولا هزینه ای بابت وصول دیه از ورثه متوفی دریافت میشود ولی همانند حساب های بانکی مالیات و دارایی کسر نمی شود .