در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام سرنشین بودم و مهره دوم کمر شکسته ادرار ریزش میکند رابته جنسی مشکل دارد. درمان زدن بوجه ندارم درمان را ادامه بدم از دادگاه خاستم بخشی دیه به بیمه بفرسته نامرا گرفتم از دادگاه ولی مقصر روی سیستم ثبت نکرده نمیاد درست کنه ولی کپی کوپون را دادن میگن برو مشهد بخشی از دیه میدن همون یک دهم راه هم دوره میخام بی فایده نباشه میدونی پول ندارم الکی برم بیاه باتشکر
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)

خیر، البته اگر نامه دادگاه برای اداره بیمه باشد مجددا جهت رفع اشتباه باید به دادگاه بازگردد