در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده درحال حاضر مشمول بيمه اختيار ي هستم با9سال سابقه پرداخت. براي من سهميه بيمه کارگران ساختماني درآمده.ميخواستم بدانم براي بازنشستگي کداميک از شرايط پرداخت حقوق بازنشستگي بالا تري برخوردار است. ممنون.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

منظور شما اگر ميزان مبلغ مستمري است بايد بدانيم شما با چه مبناي دستمزدي بيمه اختياري شده ايد؟ اگر همان حداقل دستمزد است؛ خير هيچ فرقي با بيمه ساختماني در مبلغ مستمري دريافتي ندارد.