در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من تاريخ 10/3/95 فيش 2 ماهه (1/3/95 تا 31/3/95 و 1/4/95 تا 31/4/95) از سازمان تامين اجتماعي دريافت کردم که روش نوشته بود حداکثر مهلت پرداخت 2/5/95من امروز (95/4/31) اين فيش رو پرداخت کردم آيا هنوز اعتبار داشته يا نه؟ از عابر بانک صادرات پرداخت کرده ام فيش هارو و اينکه چقدر زمان مي بره که توي سايت تامين اجتماعي نشان بده که واريز کرده ام؟ چون الان ميگه پرداخت نشده يک بار هم براي امتحان خواستم ببينم مي تونم فيش بگيرم از سايت که صادر کرد برام. حالا بايد حتما اونم پرداخت کنم يا ميشه حذفش کرد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

به طور کلي فيش هايي که امروز پرداخت مي شود توسط سيستم بانکي صبح روز بعد براي تامين اجتماعي ارسال مي شود و توسط کاربر واحد مالي دريافت وصولي صورت مي گيرد و اينجاست که از نظر واحد مربوطه(درآمد/ فني) پرداخت شده محسوب مي گردد. تمامي فيش ها طبق تاريخي که بر روي فيش ثبت شده مهلت پرداخت دارند. توصيه مي کنم همواره قبل از موعد پرداخت کنيد.