در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در این رابطه اطلاعات میخواستم
چه شرایطی داره؟چه مزایایی داره؟چه معایبی داره؟چه تفاوتی نسبت به سایر طرح های بیمه سامان یا سایر شرکت ها داره؟
3 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
درودبرشما،طرح رشد بیمه زندگی سامان تفاوتی که با بیمه عمر روتین سامان داره یکی در سود آن هست که در طرح رشد،سود تضمینی 10 درصد و سود مشارکتی 27 درصد میباشد و اینکه افراد در سنین بالاتر،بدون آزمایش،بیمه میشوند.
توسط
ممنون از پاسخ شما؛
آیا شرایط عمومی این طرح و جزئیاتش در وبسایت خاصی یافت میشه که مطالعه کنم؟ اگر هست ممنون میشم معرفی کنید؛و یا حتما باید حضوری مراجعه کرد
توسط
درودبرشما،تو سایت من ندیدم درباره این طرح صحبتی بشه،ولی برای اطلاعات بیشتر حتما حضوری با یک نماینده و مشاور تخصصی در این زمینه مشورت کنید یا میتونید تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنم.