در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و ادب

در حادثه بنده مسبب تصادف شناخته شده ام و به دلیل دارا بودن بیمه ثالث تکمیلی اقدام به تشکیل پرونده نموده ام . پزشکی قانونی به دلیل صدمات : خرد شدگی درشت نی + شکستگی نازک نی + ارش در رفتگی زانو 4% + جراحت متلاحمه 3% + آسیب نسوج نرم به دلیل جراحی 2% اعلام نموده است که با استناد به قانون جراء مجموع دیات 35/666 درصد می شود .

پزشک معتمد بیمه رازی نقص عضو را 15% اعلام نموده است .

سئوال این است آیا در بیمه سرنشین - ثالث تکمیلی دیات پرداخت می شود یا نقص عضو ؟

این نقص عضو را پزشکی قانونی باید تعیین کند یا پزشک معتمد شرکت ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

نقص عضو يا از كارافتادگي دائم و قطعي

هرگاه عضوي از بدن فرد آسيب ديده و براي هميشه ناقص و يا معيوب شود ، اصطلاحاً آن فرد داراي نقص مي باشد كه هزينه آن بر اساس نظريه پزشكي قانوني و تأييد پزشك معتمد شركت بيمه ، قابل پرداخت مي شود.

نقص عضو يا از كارافتادگي دائم و قطعي عبارتست از قطع , تغيير شكل و يا از دست دادن توانايي انجام كار عضوي از اعضاء بدن كه ناشي از حادثه بوده و وضعيت دائم و قطعي داشته باشد.

در موارديكه از كارافتادگي كامل نباشد ميزان از كارافتادگي به تشخيص پزشك معتمد بيمه گر تعيين خواهد شد و بيمه گر غرامت مربوطه را متناسب با درصدهاي مذكور پرداخت خواهد نمود.

در موارد نقص عضو و از كارافتادگي دائم اعم از كلي يا جزيي  و همچنين ميزان غرامت مربوطه متناسب با درصدها بنظر پزشك معتمد بيمه گر تعيين ميگردد.

در صورتيكه بيمه گذار نسبت بنظر پزشك معتمد بيمه گر معترض باشد , موضوع در كميسيوني متشكل از پزشك منتخب بيمه گر و پزشك منتخب بيمه گذار و يك نفر پزشك با انتخاب دو پزشك مزبور مطرح و نظر اكثريت كميسيون مزبور براي طرفين در موارد اعتراض لازم الاتباع خواهد بود.

 جمع مبالغ پرداختي در مدت بيمه بابت فوت , نقص عضو و از كارافتادگي دائم (كلي و جزيي) موضوع اين بيمه نامه نميتوانند از سرمايه بيمه تجاوز نمايد.

تبصره – در كليه موارد موضوع اين ماده تشخيص نقص عضو و از كارافتادگي دائم كلي و يا دائم جزيي و همچنين حداكثر ميزان آن با پزشك معتمد بيمه گر ميباشد.

مگر در مورد انحصار وراثت که نظریه پزشک قانونی هم لازم است