در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

پدرم باغ سيبي دارد که من در آن به عنوان کارگر بيمه شده ام و پدرم نيز کارفرماي بنده است  ولي متاسفانه نميدونم که چند سال بايد بيمه پرداخت کنم ؟2 ايا کار در باغ جزو مشاغل سخت محسوب ميشود يا خير ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

مدت پرداخت بيمه بستگي به شرايط سن و سابقه دارد. باغداري جزو مشاغل سخت نيست! در ثاني کارگاههاي خانوادگي مشمول قانون کار (به تبع آن) مشمول قانون مشاغل سخت نمي باشند.