در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

همسر بنده درحال پرداخت بیمه اختیاری -خویش فرما با نرخ 26 درصد می باشد.

 با توجه به اینکه بنده شاغل در یک سازمان دولتی می باشم. آیا میتوانم فقط بخش درمان(دفترچه بیمه درمانی ) همسرم را خودم دریافت نمایم و همسرم فقط بازنشستگی را پرداخت کند.؟

(جدا سازی درمان از بازنشستگی)
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

برای بیمه اختیاری خیر، نمی شود. بیمه را قطع کنید و از نوع مشاغل آزاد بدون درمان قرارداد ببندید.