در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام

در هنگام استفاده از مرخصي زايمان، اگر کارگاه غير فعال بشود آيا بيمه لغو ميشود؟ اگر سابقه بيمه قبل از مرخصي بيشتر از شش ماه باشد کارگاه هم بعد از زمان مرخصي تعطيل شود ايا بيمه بيکاري تعلق ميگيرد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

از نظر قانون بيمه لغو نمي شود و بيمه بيکاري هم تعلق مي گيرد.اما ممکن است بخشنامه و دستورالعمل هايي باشد که مانع شود. نمي دانم.

توجه: لزوما تمامي بخشنامه ها و مقررات داخلي سازمانها و ادارات بر مبناي قانون نمي باشند و يکي از دلايل مراجعه بسيار مردم به ديوان عدالت اداري همين بخشنامه هاي گاها خلاف قانون مي باشند.