در لیست بیمه توسط
سلام

من كارمند دانشگاه ازاد هستم و دانشگاه بيمه تامين اجتماعي واريز ميكند و اخيرا يك شركتي، بيمه تامين اجتماعي براي من پرداخت ميكند و چون حقوق شركتي بالاتر است حال سوال من مشخصا اينه كه:ايا ميتونم از دانشگاه درخواست بكنم ديگه براي من بيمه رد نكنه و از طريق شركت انجام بشود، اگر جواب مثبت است طبق كدام مواد قانوني؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

پاسخ شما طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که دانشگاه و شرکت هر دو بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که شرکت(به عنوان کارگاه دوم شما) مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از دانشگاه پرداخت کند.

مبلغ حداکثر دستمزد ماهانه امسال :5874667 تومان است!