در سایر توسط
سلام وقتتون بخیر
برادر من چند ماه پیش در اثر حادثه برق گرفتی با دستگاه کارواش توی محل کارش (تعمیرگاه )فوت میکنه بعد از اینکه پرونده بیمه رو تکمیل مي کنن(بیمه حوادث داشته) شرکت بیمه اعلام میکنه که دیه حادثه بخاطر اینکه داشته فرش می شسته به  خانوادش  تعلق نمی گیره در صورتیکه فرش مربوط به اطاق محل استراحت مغازه بوده
لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه اقدام کرد.
ممنون
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

ابتدا از مدیر تعمیرگاه شکایت مطرح گردد ، بعد از تهیه گزارش اداره کار دادگاه نسبت به صدور حکم اقدام مینماید به میزان درصدی که صاحب کارواش یا کارفرما مسئول گردد موظف به پرداخت دیه میباشد .وهمچنین در اینصورت به دلیل حادثه درمحل کار مستمری ورثه تحت تکفل برقرار میگردد. اگر صاحب تعمیرگاه دارای بیمه نامه مسئولیت باشد و کلوزهای مربوطه را خریداری کرده باشد بیمه موظف به پرداخت میباشد. ضمنا اگر بیمه نامه حوادث انفرادی  جداگانه داشته باشد مبلغ آن  نیز علاوه بر دیه پرداخت خواهد شد.