در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام درود برشما.ممنون که وقت میذارید و راهنمایی میکنید. برای محاسبه و تعیین مستمری وحقوق بازنشستگی باید طبق فرمول،حقوق دو سال آخر باشد_ اما بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی که شاغل نیستند و حقوق نمیگیرند،مستمری شان چگونه محاسبه میشود و چگونه بازنشسته میشوند _ شاید سوال من تکراری باشد اما خواهش میکنم جواب دهید چون متوجه نمیشوم_با سپاس فراوان.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در بیمه های اختیاری تامین اجتماعی مثل مشاغل آزاد و بیمه زنان خانه دار و بیمه کارگران ساختمانی و .... در قرارداد شما مبلغی به عنوان حقوقی که شما ماهیانه دریافت می کنید توافق شده و بر مبنای این حقوق شما به تامین اجتماعی حق بیمه پرداخت می کنید برای محاسبه بازنشستگی این حقوق ملاک عمل برای پرداخت مستمری به شما خواهد بود

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری