در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام
من نزدیک دوساله که بیمه ی تامین اجتماعی هستم و از طریق دفترچه ی زنبور داری هم بیمه شدم.برای واریز بیمه باید ماه به ماه فیش رو از خود اداره تامین اجتماعی دریافت کنیم.من این ماه دوروز از مهلت پرداختم گذشته و به من گفتند باید دباره از اول مراحل قرارداد بیمه رو طی کنی،آیا واقعا راه حل دیگه ای نداره که این همه دردسر نداشته باشه؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورتی که شما در مهلت مقرر حق بیمه خود را به سازمان بیمه تامین اجتماعی پرداخت نکنید بر اساس قانون قرارداد بدون جریمه لغو می شود و در صورتی که بخواهید دوباره برای پرداخت حق بیمه اقدام نمایید باید با دوباره برای ثبت نام اقدام کنید و راهی دیگری نیز ندارد